Båttragedie i natt - tre druknet

Tre personer druknet etter at båten de satt i kolliderte med en pilar ved en ferjekai i Valsøyfjorden utenfor Kristiansund ved 02.00-tida i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I alt seks personer falt i sjøen etter kollisjonen. Kollisjonen fant sted i fergeleiet i Valsøyfjorden utenfor Kristiansund. Ulykken skjedde ved 02.00-tiden i natt.

Redningshelikopter fra sentralsykehuset i Ålesund, samt et redningshelikopter fra Trondheim, ble tilkalt og dro umiddelbart til ulykkesstedet.

Tragedie

Men altså for sent til å hindre en ny drukningsulykke.. Politiet i Kristiansund var i natt svært sparsomme med flere opplysninger om tragedien.

-Det har vært en stygg båtulykke der seks personer falt i sjøen, sier politiførstebetjent Stein Fahasing ved Kristiansund politistasjon i Nord-Møre politidistrikt. Kilder fra området der ulykken skjedde, forteller at folk er ikke kjent for å overholde sjøvettreglene.

- Vi kjører stort sett i overlastede plastbåter når vi kommer fra dans, forteller en mann fra Ålesund.

Tallet på døde på sjøen i år er på ufattelige 42. I hele fjor var det 36 som endte sitt liv på sjøen.

- Fra AMK-sentralen i Ålesund har vi hørt at tre personer er druknet og tre har alvorlige skader, fortsetter Fahsing. De skadde ble i natt fraktet til sentralsykehuset i Ålesund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer