Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Båttragedie i Troms

En mann og en kvinne er funnet omkommet mens tre menn er fortsatt savnet etter forliset utenfor Skjervøy i Nord-Troms i natt. En mann er funnet i live.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre fortsatt savnet etter båtvelt

Mannen som ble reddet i land i morges, er i brukbar fysisk form, får NTB opplyst ved Hovedredningssentralen for Nord-Norge (HRS) i Bodø.

Det var seks personer om bord i båten da den veltet ved 02-tiden i natt. Båten - en 12 eller 14 fots stor plastbåt - veltet trolig fordi den var for liten til å romme seks personer, får NTB opplyst ved HRS.

Det er satt i gang en større leteaksjon der to redningsskøyter, to helikoptre og alt tilgjengelig mannskap er kalt ut. I tillegg deltar vel ni frivillige fartøyer i aksjonen, opplyser pressetalsmann ved HRS, Finn Bjørnar Hansen. Været i området var bra i dag.

Han opplyser at mannen som ble reddet i land i morges, berget seg fordi han greide å snu båten etter velten, og kom seg oppi den igjen. Han ble senere oppdaget av en sjarkfisker.

- Etter det vi vet, tok båten inn vann og veltet under overfarten i sundet fra Skjervøy til Nikkeby, opplyser Kjell Tennes ved Hovedredningsentralen. Redningssentralen fikk melding om ulykken klokken 08.00 i dag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!