Baya (14) ble kastet ut og befant seg plutselig ved siden av flyet

- Hun er ikke engang en god svømmer, sier faren.

FAREN: Kassim Bakari er far til 14-åringen som er eneste overlevende fra flyulykken på Komorene. (Foto: Reuters)
FAREN: Kassim Bakari er far til 14-åringen som er eneste overlevende fra flyulykken på Komorene. (Foto: Reuters) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Natt til tirsdag styrtet et Airbus-fly med 153 personer om bord utenfor kysten av Komorene, en person er bekreftet funnet i live.

AFP melder at jenta er identifisert som  Baya Bakari. Abdallah Ibrahim representerer en gruppe av komorenske borgere i Marseille, og var han som først kom med opplysningen om jentas navn.

- Jeg hadde aldri trodd hun ville overleve14 år gamle Baya Bakari skal opprinnelig komme fra byen Nioumadzaha på Komorene, men bor nå i Marseille med sin mor — som hun også reiste med på ulykkesflyet.

AP melder at franske RTL har snakket med Kassim Bakari, faren til jenta, han forteller at datteren så vidt klarte å svømme, men klarte å holde seg flytende lenge nok til at redningsmannskapet

Bakari snakket med datteren sin i går, etter hun var funnet i live og fraktet til sykehuset.

- Baya ble kastet ut og befant seg plutselig ved siden av flyet, sa han til RTL, og beskrev datteren sin som skjør og at hun ikke engang er en god svømmer.

- Hun er en veldig forsiktig jente, jeg hadde aldri trodd hun ville overleve noe slikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer