Beckham ber for jentene

10-åringene hadde på seg rød United-drakt da de forsvant søndag ettermiddag. - Kom hjem. Foreldrene deres er glad i dere, sier David Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-spilleren har engasjert seg i forsvinningssaken fra England. Siden søndag har Holly Wells og Jessica Chapman vært savnet, og England-kapteinen kom med oppfordringen til jentene etter at politiet opplyste at en kvinne tror hun har sett 10-åringene.

I en uttalelse sammen med sine lagkamerater i United, sier Beckham:

- Vær så snill og gå hjem. Dere er ikke i noen problemer. Foreldrene deres er glad i dere og vil ha dere hjem.

Kvinnen som så jentene, har fortalt at de hadde på seg United-drakter med Beckhams navn og nummer på ryggen. Foreldrene har fortalt at venninnene hadde på seg nettopp slike trøyer da de forsvant.

Roser United

Etterforsker David Hankins er glad for United-stjernenes engasjement i saken.

- David Beckham og Manchester United har en utrolig høy profil og en oppfordring fra dem kan være utslagsgivende, sier han ifølge BBC.

Hollys foreldre sa på en pressekonferanse i dag at de har hatt sin verste natt så langt. Sammen med venner har de søkt i grøfter og elver etter barna.

- Jeg ser ingen grunn til at de skulle stikke av. Det er så ulikt dem å gjøre noe slikt, for de er så fornuftige. Jeg forstår det ikke, sier Hollys mor, Nicola Wells.

Sjekker pedofile

Kvinnen som så jentene, sier at de så ut til å ha det bra og at det ikke var noen ting som tydet på at de var på rømmen.

- Jeg så ingen grunn til å bekymre meg for dem. De så ganske lykkelige ut, sier Tina-Marie Easey.

Hun visste ikke at jentene var savnet da hun så dem.

Politiet oppfordrer nå publikum til å komme med tips, og samtidig sjekke uthus og andre steder hvor jentene kan ha søkt ly.

Politiet sier også at de sjekker jentenes datamaskiner for å se om de kan ha hatt kontakt med fremmede på internett. De har også undersøkt hvor kjente sexforbrytere oppholder seg.

- KOM HJEM: Det sier fotballstjernen David Beckham.
SAVNET: Holly Wells (10).
SAVNET: Jessica Chapman (10).