Beckham slipper operasjon

David Beckham ble skadd med England sist helg og manager Alex Ferguson raste. Nå viser det seg at Beckham trolig spiller allerede mot Leicester lørdag. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beckham hinket av banen i Kevin Keegans siste kamp som England-sjef. United fryktet operasjon og seks uker på sidelinja.

Men kneskaden viste seg å være mindre alvorlig enn fryktet.

- Det var egentlig ikke noe mer enn en liten strekk. Han trenger et par dagers hvile og blir definitivt klar til kampen mot PSV Eindhoven neste uke, sier Alex Ferguson.

LIVERPOOL er i ferd med å kjøpe seg en ny back, melder BBC. Opplysningene kommer fra spilleren sjøl, kroatiske Igor Biscan. Den store midtstopperen har etablert seg både på Kroatia Zagreb og landslaget det siste året. - Jeg kommer til å bli kjøpt, men jeg vet ikke når. Kanskje før nyttår, kanskje etter. Det kan skje innen en måned, sier Biscan.

STAN COLLYMORE er i trøbbel igjen. Leicester har bøtelagt spissen etter at han ikke dukket opp på trening mandag. Collymore er allerede på transferlista etter at han ble nektet lønnspåslag. Ifølge Leicester-manager Peter Taylor er den tidligere England-spissen også overvektig. Collymore er også under etterforskning av FA etter en batalje med Paul Gascoigne forrige helg.

GAZZA bråker ikke bare med motspillere. Han har sterke meninger om framtida til engelsk fotball. Han mener det er pinlig dersom England får en utenlandsk landslagstrener. - Det sårer når folk snakker om utenlandske managere. Hvorfor vil vi ha det? spør Everton-spilleren. Gazza synes også det er mer enn nok europeere i klubbene. - Våre gutter får ikke sjansen. Managerene kjøper heller en utlending for fire-fem mill. pund som ikke er noe bedre, freser Gazza.

AC MILAN-STJERNEN Zlovonir Boban (32) sa i forrige uke nei til et tilbud fra Chelsea. Nå kan Boban være aktuell for Middlesbrough.

Den kroatiske playmakeren har over 800 000 kroner i ukelønn i den italienske storklubben. Chelsea kom med et tilbud til Boban i forrige uke - kroaten var ikke fornøyd med de økonomiske betingelsene og takket nei. Nå har Middlesbrough kastet seg inn i kampen om playmakeren, ifølge Soccernet.

PAUL JEWELL har lovet Sheffield Wednesday-fansen at klubben ikke rykker ned. Sheffield Wednesday ligger sist i første divisjon med bare en seier på de første ti kampene. - Vi rykker ikke ned. Jeg sier ikke hvor vi kommer til å havne, men vi vil vokse oss sterkere - uansett så kommer det ikke til å skje over natten, sier Sheffield Wednesday-manageren.

TONY PULIS fikk i går «permisjon» fra jobben som Portsmouth-manager bare 24 timer etter at klubbens styreformann Milan Mandaric uttalte at Pulis hadde styrets fulle tillit. Veteran-spissen Steve Claridge og trener Dave Kemp tar over som midlertidige managere. Den offisielle versjonen fra Portsmouth er at Pulis er opptatt med en rettsak mot sin tidligere klubb Gillingham.