Bedratte kvinner tar hevn

Ofrene for David Coombs' sjarmoffensiv har samarbeidet for å avsløre superelskerens løgner. Det kom fram i Oslo byrett i går, der Coombs sto tiltalt for bedrageri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Coombs innrømmet å ha løyet, men bare for å imponere jentene - ikke for å skaffe seg økonomisk gevinst.

Ulastelig antrukket, med blankpussede sko, eksklusiv dress og en skinnende Gucci-klokke rundt håndleddet, inntok superelskeren vitneboksen i går.
Til tross for påkledningen og medias beskrivelser av mannen som storsjarmør, var det noe ubehjelpelig og smånervøst over mannen som ifølge tiltalen skal ha bedratt kvinner og hoteller i hopetall.

Innrømmet skyld

I går måtte han svare for en rekke forhold. I tillegg til uoppgjorte hotellregninger, inneholder tiltalen flere punkter hvor enkeltpersoner, de fleste kvinner, skal ha lidd økonomiske tap som følge av sine bekjentskap med Coombs.

Selv hevder Coombs at han aldri har hatt til hensikt å lure til seg penger.

David Coombs har foreløpig innrømmet at han skylder en 31 år gammel kvinne 5000 kroner. Kvinnen har tidligere stilt opp i den engelske avisa The Sun, men ønsker ikke navnet sitt på trykk i Dagbladet.

De to møttes på et utested for to år siden. Etter å ha vært sammen i rundt to uker, lånte hun ham totalt 5000 kroner. Noen av disse pengene inkluderer varekjøp hun hadde gjort for ham i en taxfreebutikk.

- Jeg handler ikke engang sigaretter til moren min, uten å få penger først, sa hun i retten i går, da forsvarer Egil Jarslett spurte om hun var sikker på at hun ikke hadde tilbudt seg å handle for Coombs.

Vil ha hevn

Den 31 år gamle markedskonsulenten fortalte også at hun har vært i kontakt med flere av venninnene til Coombs for å advare dem mot ham. Og det var i samarbeid med Coombs' tidligere venninne hun avslørte løgnene hans. Hun sier at hun nå ønsker hevn over Coombs, og benekter at hun var lettlurt og dum som lånte ham pengene.

- Der jeg kommer fra er vi oppdratt til å stole på folk.

Felles for alle kvinnene som vitnet mot Coombs i retten i går, er at beløpene han skylder dem ikke er av betydelig art. En av dem har, ifølge tiltalen, to flasker brennevin og telefonutgifter pålydende 77 kroner utestående.