Hüseynbala Mirelemov

Befølte kvinne på kamera

En video av det som ser ut som den 75 år gamle Hüseynbala Mirelemov som tar på rumpa til en langt yngre kvinne under et videomøte spres rundt. Selv nekter professoren for at det var ham på videoen.

FERSKET: En video som skal vise det tidligere aserbajdsjanske parlamentsmedlemmet Hüseynbala Mirelemov beføle en yngre kvinne. VIDEO: Facebook/Baku TV REPORTER: Vegard Krüger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Videoen av det tidligere parlamentsmedlemmet i Aserbajdsjan har sirkulert i sosiale medier den siste tiden.

Klippet viser også navnet til Mirelemov på skjermen under møtet. Samtidig som han tar på kvinnen som er i rommet med ham. I azerbajanske medier spekuleres det at kvinnen er hans sekretær, men det er ikke bekreftet.

Til Baku TV hevder 75-åringen at det ikke er ham på videoen.

Ifølge BBC har han blitt utestengt fra universitet han er professor ved. Bahruz Nazarov, pressesjef ved Azerbaijan State University, sier til BBC at Mirelemov leverte inn sin oppsigelse torsdag.

Mirelemov har representert «New Azerbaijan Party» i mange år i parlamentet i Aserbajdsjan. Det er partiet som har styringen i landet.

Han har også vært direktør i et gasselskap, og fått en medalje fra demokratiet Aserbajdsjan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer