Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Begge jentene døde etter heste-påkjørsel på Bjørkelangen

Venninnene var ute på tur med hest og treningsvogn.

DØDE: To jenter på 11 og 13 år døde på sykehuset etter at de ble påkjørt da de i går var på tur med hest og treningsvogn (en roadcart, ligger ute på jordet til høyre) ved Bjørkelangen i Akershus. Politi på ulykkesstedet etter påkjørselen, som ble meldt til politiet klokka 14.20. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak.
DØDE: To jenter på 11 og 13 år døde på sykehuset etter at de ble påkjørt da de i går var på tur med hest og treningsvogn (en roadcart, ligger ute på jordet til høyre) ved Bjørkelangen i Akershus. Politi på ulykkesstedet etter påkjørselen, som ble meldt til politiet klokka 14.20. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To jenter på 11 og 13 år er bekreftet døde etter at de i går ble påkjørt da de var ute på tur med hest og treningsvogn ved Bjørkelangen i Akershus, melder NTB.

11-åringen døde natt til i dag av skadene hun fikk i ulykken, mens 13-åringen ble bekreftet død i formiddag.

Begge jentene skal ha fått alvorlige hodeskader i ulykken, ifølge Romerikes Blad.

Den skjedde på fylkesvei 229, rundt fire kilometer sør for Bjørkelangen i 14.30-tiden i går.

En mann i 40-åra fra Aurskog-Høland var fører av bilen. Han kom ikke til skade i ulykken, men er sterkt preget av det som skjedde.