Begge sjåførene siktet etter dobbeltpåkjørsel

Jente ble slept under bil i flere kilometer.

FANT JENTA UNDER BILEN: Den kvinnelige sjåføren hadde parkert hjemme da hun oppdaget hva som var skjedd. I mellomtida hadde et øyenvitne meldt fra til politiet. Foto: TOR KEISER
FANT JENTA UNDER BILEN: Den kvinnelige sjåføren hadde parkert hjemme da hun oppdaget hva som var skjedd. I mellomtida hadde et øyenvitne meldt fra til politiet. Foto: TOR KEISER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Hva som faktisk var foranledningen til at ei ung jente i dag kunne bli påkjørt av to biler og slept av gårde i flere kilometer, er fortsatt en gåte. De to sjåførene er siktet, mens jenta ligger livstruende skadd på sykehus.

Krysset veienPolitiet opplyste imidlertid på en pressekonferanse i ettermiddag at jenta i 12/13-årsalderen var i ferd med å krysse Slemmestadveien i nærheten av Slemmestad kapell, da hun ble truffet av lastebilen - som skal ha holdt svært lav fart.

- Gangveien skifter side på dette stedet, og hun krysset riksveien på eller ved sykkelen da lastebilen, en tankbil, satte seg i bevegelse uten at sjåføren merket at han traff jenta, sa lensmann i Røyken, Erling Arne Meek, på pressekonferansen.

Deretter har bil nummer to, en personbil, kommet og dratt med seg jenta, som ble hengende under bilen i flere kilometer, helt fram til den kvinnelige sjåførens hjem på Vollen i nabokommunen Asker. Først da hun hadde parkert, oppdaget hun hva som var skjedd. Hun er nå i sjokk.

Fraktet i helikopterHjelpemannskapene kom raskt til etter meldingen og fikk jekket opp bilen, slik at de fikk løs den stygt kvestede jenta. Hun ble i all hast fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer