Begge skoene funnet i elva

Den andre skoen til Per Amin Arrif også funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kripos inn i savnet-sak

(Dagbladet.no):

Joggeskoen ble funnet i elven i Losna to kilometer fra stedet der den første skoen ble funnet, skriver VG Nett. Den ble funnet i Gudbrandsdalslågen i går. Politiet viste skoen til Per Amin Arrifs familie, som mener den tilhører den savnede 17-åringen, melder NRK.


Skoen skal ifølge NTB sendes til Nye Kripos for DNA-testing for å slå fast at det virkelig er Arrifs sko. I så fall er det første sporet siden han forsvant seint lørdag kveld.

Fortsetter søk

Politiet vil ikke spekulere i hvorvidt skofunnet betyr at gutten har havnet i leva. Lensmann John Dorn i Fron sier til NRK at de fortsatt vil holde etterforskningen åpen.

Letemannskaper vil i dag fortsette å søke etter 17-åringen i og langs elva.

Per Amin Arrif ble sist sett etter en konsert med Åge Aleksandersen på kulturhuset i Harpefoss i Sør-Fron omtrent klokka 00.10 natt til søndag. Ingen vet hvor 17-åringen tok veien etterpå.


I går kom eksperter fra Nye Kripos til Gudbrandsdalen for å delta i etterforskningen. Politiet understreker imidlertid at de ikke har holdepunkter for å tro at 17-åringen har vært utsatt for noe kriminelt.

- Kripos tilstedeværelse er viktig uansett hvilken tilstand gutten blir funnet i, sier lensmann Dohrn til NRK.

• Har du opplysninger i saken? Ta kontakt med Fron lensmannskontor:
61 29 29 90  (besvares hele døgnet)

SAVNET: Amin Arrif (17) fra Heidal i Gudbrandsdalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer