Begikk dobbeltdrapet på dagtid

Det kinesiske studentparet er etter alt å dømme blitt drept på dagtid, og dobbeltdrapet kan ha vært nøye planlagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre dagers etterforsking holder fortsatt politiet alle muligheter åpne, men ifølge Dagbladets kilder framstår teorien om at det dreier seg om et planlagt dobbeltdrap med et personlig motiv som sterkeste alternativ.

Det drepte studentparet skulle hatt vinterferie i uka som gikk. Etter alt å dømme er de drept et par-tre dager før vinterferien begynte.

Morderen kan helt bevisst ha slått til på dette tidspunktet, fordi vedkommende på den måten antok at paret muligens ikke ville bli savnet før vinterferien var over, altså tidligst i dag.

Økonomisjekk

Etterforskerne arbeider intenst med å grave fram alle mulige informasjoner om parets bakgrunn fra de kom til Norge i fjor høst og fram til de sist ble sett for ei og ei halv uke siden. Interessante momenter er parets økonomi, religiøse bakgrunn og bekjentskapskrets.

Dagbladet intervjuet seinest i går kveld gangnaboer til rom 405, hvor kjæresteparet bodde. Ingen har verken hørt eller sett noe unormalt.

Vitner har forklart til kriminalpolitiet at det er svært lytt mellom rommene i blokka, og at de alltid kunne høre når paret var hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.