Begjærer varetekt etter at mann døde av knivstikk

25 år gammel kvinne siktet.

KNIVDREPT: Kripos kom til Lillehammer i går etter at en 27 år gammel mann ble stukket ned og drept. Foto: Torbjørn Grønning/Dagbladet
KNIVDREPT: Kripos kom til Lillehammer i går etter at en 27 år gammel mann ble stukket ned og drept. Foto: Torbjørn Grønning/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Politiet vil fredag begjære varetektsfengsling av den 25 år gamle kvinnen på Lillehammer som er siktet for å ha knivstukket en mann natt til torsdag slik at han døde.

Kvinnen ble torsdag lagt inn på psykiatrisk sykehus, og der vil hun være så lenge hun trenger det, selv om tingretten går med på kravet om varetektsfengsling, opplyser politiadvokat Ellen Rydjord i Gudbrandsdals politidistrikt til NTB.

Kvinnen har ikke forklart seg til politiet om hva som skjedde i det kommunale bofellesskapet på Lillehammer der hun var nabo til den 27 år gamle mannen hun er siktet for å ha knivstukket slik at han døde.

Ifølge hennes forsvarer, advokat Lorentz Stavrum, er det uklart hva som var motivet for knivstikkingen.

- De to kjente hverandre som naboer, sier Stavrum til NTB. Han hadde en kort samtale med sin klient torsdag. Stavrum vil møte i tingretten fredag i sammenheng med politiets krav om varetekt, men uten sin klient.

Bekymringsmelding

Natt til torsdag fikk politiet inn en bekymringsmelding som gjaldt den 25 år gamle kvinnen. Ifølge venninnen hadde hun snakket om å ta livet av seg, og en politipatrulje ble derfor sendt til huset der hun bodde. På vei dit, kom det inn en ny melding via alarmsentralen, men denne gang gjaldt det drap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer