- Behandlet på kjønnsskifteklinikk

Barnedrapsmistenkte John Mark Karr på vei til USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 41 år gamle læreren som er mistenkt for drapet på barneskjønnhetsdronningen JonBenet Ramsey i 1996 har mottatt behandling på en thailandsk klinikk for kjønnsskifte og kosmetisk kirurgi.

- Han var en av mine pasienter, sier doktor Thep Vechwijit ved klinikken til nyhetsbyrået AP.

Vechwijit vil ikke kommentere hva slags behandling Karr fikk, men legen er spesialist på kjønnsskifte. Han er lokal kjendis på grunn av sin årlige skjønnhetskonferanse for transseksuelle i Pattaya.

Karr skal i dag flys til USA, hvor han er siktet for overlagt drap, kidnapping og seksuelt misbruk av den 6 år gamle JonBenet Ramsey i Colorado i 1996.

- Han har det bra, men han er litt nervøs nå som tidspunktet for deportasjonen nærmer seg, sier generalløytnant Suwat Tumrongsiskul i Thailands immigrasjonspoliti til AP.

Thailand er kjent for horrible forhold i sine fengsler, men politiet sier Karr får god behandling.

- Han er en høyprofilert mistenkt, så vi behandler ham bra. I går ønsket han seg amerikansk mat, så vi bestilte fra Kentucky Fried Chicken. I dag fikk han vanlig thailandsk frokost, sier Tumrongsiskul .

Karr har jobbet som lærer i Thailand, og saken har vekt bekymring rundt kontrollen av utenlandske lærere i landet. Karr er tidligere arrestert for besittelse barnepornografi. Utdanningsdepartementet skal nå se på saken.

Karr har tidligere innrømmet at han var i kjelleren i huset til familien Ramsey med JonBenet da hun døde, men at dødsfallet var en ulykke.

UTLEVERES I DAG: John Mark Karr på vei inn på Bangkok flyplass for å utleveres til USA i dag. Karr har vært på reisefot i flere år. Tidligere denne uken ble han arrestert i Thailand.
DREPT I KJELLEREN: Drapet på barneskjønnhetsdronningen JonBenet Ramsey i Colorado i USA i 1996 vakte stor oppsikt.