Beinbrudd-sak endte med beinbrudd

Journalisten like uheldig som kilden.

BRUDD: Journalist Jimmy Åsen var på oppdrag for å skrive om glatta da han selv ble et offer for det dårlige føret. Foto: Nico Jørgensen/Kragerø Blad Vestmar
BRUDD: Journalist Jimmy Åsen var på oppdrag for å skrive om glatta da han selv ble et offer for det dårlige føret. Foto: Nico Jørgensen/Kragerø Blad VestmarVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kragerø Blad Vestmars journalist i Jimmy Åsen var på vei for å ta bilde av en eldre kvinne som hadde falt på isen i Kragerø. Men det gikk ikke bedre enn at han selv falt på isen og slo seg kraftig, skriver kv.no.

Dermed måtte journalisten fraktes til samme sted som den eldre damen, nemlig til sykehus for røntgen og undersøkelser.
På sykehuset ble det konstatert at leggbeinet til Åsen var brukket.

- Jeg var ute for å lage en sak om at det var så glatt. Kommunen hadde sagt at de ikke ville strø før mandag, noe som virket lite forsvarlig. Så hørte vi om en dame som hadde falt i Storgata, og jeg dro ut for å ta bilde av henne, sier Åsen.

- Fem meter før jeg når bort til henne går jeg over ende. Jeg lå lamslått, og endte altså med å trenge hjelp sjøl. Det kom to ambulanser og en politibil. Det var helt kaos.

Men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Saken om de to som falt på isen havnet på nettsidene til avisen, og i ambulansen på vei til sykehuset fikk Åsen takke-SMS hvor det stod at kommunen nå hadde satt i gang med å strø i gatene.

- Lenge trodde vi at ankelen var ødelagt, og at jeg måtte operere. Men det slapp jeg heldigvis.

Men noe mer utegående reportervirksomhet spørs det om Åsen begir seg ut på i nærmeste framtid. Beinet er gipset fra tærne til kneet.

- Nå er det i hvertfall strødd, sier Åsen.

Kragerø-kvinnen i 70-årene hadde brudd i lårhalsen.