- Beit meg inn til beinet

Mannen forteller at han hadde en tiger og en alligator i leiligheten på grunn av kjærlighet. Han fikk hele beinet opprevet som takk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tigeren Ming, som nå er 20 måneder og veier nærmere 200 kilo var en søt liten krabat da Antoine Yates på 31 fikk tak i den. Den orange og hvite sibirsk/bengalske blandingstigeren var bare seks uker gammel den gangen, og bare barnet.

Får nytt hjem

Alligatoren hadde også vokst seg stor, den var 1,5 meter da politiet i samarbeid med dyrehelsemyndighetene tok seg inn i leiligheten til Yates på Manhattan på lørdag. På forhånd filmet et overvåkingskamera leiligheten, og bygården ble evakuert.

I femte etasje fant de dyrene, som ble bedøvet og fjernet.

Nå skal tigeren så et nytt hjem med massevis av gress, tre og fugler i en dyrehage i Ohio, nemlig Nohaslostark. Hit sendes misbrukte og neglisjerte eksotiske dyr. Eierne advarer mot at ville dyr ikke kan temmes. Alligatoren sendes til et sted i Indiana.

- Vi bør legge ned forbud mot å kjøpe slike dyr, sier direktør Ellen Whitehouse. - Vi bør ikke oppfostre dem i USA.

Kjøttsår

Dyreeieren ble i går utskrevet fra sykehuset. Han sier i et intervju at tigeren beit han i hele foten og laget et dypt sår som gikk helt inn til beinet.

Mannen sa selv han var bitt av en pit bull. Han innrømmer nå at det var tigeren som bet, det skjedde da han forsøkte å beskytte en kattunge mot det store dyret.

Begge dyrene var i god form da de ble ført ut av leiligheten.

- Denne tigeren skulle ikke vært noe sted i New York City, bortsett fra i en dyrehage, sier borgermester Michael Bloomberg ifølge AP.

Av kjærlighet til dyrene

Yates opplyser at han forsøkte å gjenskape Edens hage, «noe denne verden mangler.» Dette er hans kall i livet, men besettelsen kan koste ham dyrt. Yates kommer til å bli siktet for lovbruddet.

Selv forstår han ikke at det kan væer ulovlig å vise kjærlighet:

- Ming var broren min, ikke kjæledyret, ikke dyret mitt. Jeg garanterer at han føler det samme inni seg.

STAKK AV:</B> Da politiet begynte å avhøre Antoine Yates stakk han av fra sykehuset. Han ble tatt på nytt, og kan regne med straff for det ulovlige dyreholdet. Her snakket han med TV før han ble ledet inn til politiavhør i New York i går.
<B>HVILER UT:</B> Ming, her bedøvet.
<B>ALLIGATOR:</B> Livsfarlig, selvfølgelig. Antoine Yates hadde en slik en hjemme i femte etasje på Manhattan.
TIGEREN MING:</B> Politiets bilde fra overvåkingskameraet. Tigeren ble holdt i et bur inne i leiligheten. Den skadet likevel sin eier.