Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beit øret av pub-gjest

En 41-åring er tiltalt for å ha bitt øret av en polakk på pub i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge tiltalen var det under et basketak på Olympen pub i bydelen Grønland i Oslo at 41-åringen fra Hedmarken, tok en «Mike Tyson» på den polske håndverkeren.

Tyson ble verdens mest berømte ørebiter, etter at han beit øreflippen av Evander Holyfield under en tittelkamp i 1997.

Det skal ha vært etter diverse halvlitere søndag 5. januar i år at hedmarkingen og polakken kom i slåsskamp etter en forutgående verbal krangel. 41-åringen skal imidlertid ha gitt uttrykk for at han handlet i en form for nødverge.

Ifølge et vitne endte basketaket i en blodig affære, hvor håndverkeren lå sterkt blødende og øreløs tilbake på gulvet.

41-åringen er tiltalt for legemsbeskadigelse utført på en særlig smertefull måte eller under andre skjerpende omstendigheter.

-  Fornærmede ble arbeidsudyktig i minst tre måneder, skriver førstestatsadvokat Jørn Sigurd Maurud i tiltalebeslutningen.

Samtidig tar Maurud forbehold om å legge ned påstand om at hedmarkingen betaler polakken erstatning, både tapt arbeidsfortjeneste og eventuelle ekstra legeutgifter.

Etter det Dagbladet får opplyst, kommer straffesaken opp i Oslo tingrett 10. august, og det er avsatt en dag til forklaringer, vitneføring og prosedyrer. Advokat Frode Sulland er forsvarer i saken.