Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beit politimann i armen

En 18-åring som skal ha planlagt å drepe en politimann, er tiltalt for å ha angrepet politiet i Vennesla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag 23. juni i år var en innsatsleder og en politietterforsker ute for å pågripe en 18 år gammel mann for trusler og utagerende adferd i Vennesla.

Ifølge Fvn.no skal mannen ha forsøkt å skalle til politiets mannlige innsatsleder i hodet eller ansiktet, samt sparke ham i beina.

Da han ble lagt i bakken av politifolkene, skal han ha bitt den innsatslederen i hans høyre arm.

Etter at de fikk kontroll over mannen, og ført ham inn i en bil og ført til arresten, skal han ha sagt at målet hans i Vennesla var å lemleste en navngitt politibetjent.

Også neste dag framholdt han truslene i politiavhør, og fortalt at målet hans var å drepe politibetjenten, og at truslene var reelle.

I tillegg til at han angrep politiet, skal han ha kjørt bil uten gyldig førerkort, brukt narkotika og omtalt den kvinnelige politietterforskeren nedsettende, skriver Fvn.no.

18-åringen ble varetektsfengslet etter hendelsen, og er nå tiltalt for å blant annet ha bitt en politimann.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling