Bekjent av kvinnen: - Utrolig rart og veldig overraskende

Samboerpar - en bedriftseier og en millionær - funnet døde i luksusvilla i Oslo.

FRAKTET UT: I 23.40-tida ble den siste av de døde fraktet bort fra åstedet på Ulvøya sør i Oslo. Foto: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET
FRAKTET UT: I 23.40-tida ble den siste av de døde fraktet bort fra åstedet på Ulvøya sør i Oslo. Foto: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiets tekniske etterforskere jobbet seint i kveld på adressen der et samboerpar i 40-åra tidligere i dag ble funnet døde. Etter hva Dagbladet forstår, arbeider politiet ut fra teorien at mannen har drept kvinnen og deretter seg selv.

De to døde er norske statsborgere - han bedriftseier, hun millionær. Politiet vil ikke kommentere mulige motiv i kveld.

- Vi mener helt klart det er samboerparet som bodde på adressen. Det vil bli gjennomført en obduksjon av begge, sier etterforskningsleder Grete Lien Metlid til Dagbladet.

Åstedsadressen ligger på Ulvøya sør i Oslo, et utpreget velstående villastrøk. Den siste av de døde ble i 23.40-tida fraktet ut fra villaen.

- Et fantastisk menneske Alle pårørende av de to døde er i kveld varslet. En person som kjenner den avdøde kvinnen, er svært overrasket over det som er skjedd.

- Det er utrolig rart og veldig overraskende at hun skal være drept. Det er en tragedie. Hun var et fantastisk menneske. Hun var livsglad og en utrolig gledesspreder, sier vedkommende til Dagbladet.

Politiet jobber nå med å kartlegge samboerparets bevegelser den siste tida. Familiemedlemmer skal ha vært i kontakt med dem i starten av uka, men politiet visste i kveld ikke når siste livstegn fra noen av dem var. De tror imidlertid at de har ligget døde i flere dager.

Ukjente for politiet Politioverbetjent Metlid sier de ikke kjenner til adressen eller samboerparet fra tidligere. Politiet har aldri måttet rykke ut til adressen før i formiddag.

Det var familiemedlemmer som varslet politiet da samboerparet ikke hadde gitt lyd fra seg på flere dager. Da tjenestemennene ankom villaen på Ulvøya, fant de først den ene parten død. Den andre ble funnet et annet sted på adressen like etterpå.

Metlid vil i kveld ikke si noe om hvordan samboerparet er blitt drept, heller ikke om noe eventuelt våpen. Dagbladet vet imidlertid at mannen hadde tilgang på skytevåpen.

Politiets åstedsgranskere forlater ved midnatt adressen. De fortsetter undersøkelsene i morgen.

LUKSUSVILLA: Samboerparet ble funnet døde i denne luksusvillaen på Ulvøya. Da var det flere dager siden de hadde gitt lyd fra seg. Foto: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET
LUKSUSVILLA: Samboerparet ble funnet døde i denne luksusvillaen på Ulvøya. Da var det flere dager siden de hadde gitt lyd fra seg. Foto: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET Vis mer