Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Beklager, det har kjørt en bil inn i vårt kontor»

Legesenter på Skedsmokorset holdt stengt i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Pasientene som skulle besøke Holt-Vestvollen legesenter i dag tidlig, måtte snu uten å få behandling. Årsaken var at legekontoret fikk en lastebil inn i ytterveggen mandag morgen, melder Romerikes Blad.

Lastebilen dundret inn i ytterveggen på legekontoret, som ligger på Skedsmokorset nord for Lillestrøm, litt over klokka åtte i dag.

Heldigvis kom ingen til skade, men ytterveggen ble flyttet flere titalls centimeter inn i bygget.

- Vi har ingen formening om hvorfor det endte slik. Saken vil bli etterforsket, opplyser operasjonsleder Jan-Erik Fossneset i Romerike politidistrikt til rb.no.

Politiet vil nå undersøke bilder fra overvåkningskameraer i området, for å danne seg et bilde av hendelsesforløpet. Lastebilsjåførens førekort er ikke beslaglagt.

«Beklager, det har kjørt en bil inn i vårt kontor i dag og vi er nødt til å ha stengt hele dagen», er beskjeden telefonsvareren til legekontoret gir de som tar kontakt i dag.

HAVNET I VEGGEN: En lastebil trykket inn veggen på Holt-Vestvollen legekontor flere titalls centimeter mandag morgen. Heldigvis ble ingen skadd i ulykken. Foto:  KNUT INGAR HJERTAAS/ROMERIKES BLAD
HAVNET I VEGGEN: En lastebil trykket inn veggen på Holt-Vestvollen legekontor flere titalls centimeter mandag morgen. Heldigvis ble ingen skadd i ulykken. Foto: KNUT INGAR HJERTAAS/ROMERIKES BLAD Vis mer
image: «Beklager, det har kjørt en bil inn i vårt kontor»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media