- Beklager på det sterkeste

Det ble en fuktig kveld ute på byen for gjestene på utestedet Louise natt til søndag.

OVERSVØMMELSE: På utestedet Louise på Aker Brygge i Oslo var det kaotiske scener etter en oversvømmelse i kjelleren natt til søndag 11. desember. Video: Tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vitner opplyser til Dagbladet at det oppstod kaotiske scener da det oppstod en vannlekkasje inne på det populære utestedet Louise på Aker Brygge natt til søndag.

- Det er kaos! Folk stormet ut. Det er vann i hele underetasjen, og folk er våte, forteller en av gjestene på utestedet til Dagbladet.

Vitner forteller at det skal ha vært en person som tok hang-ups fra sprinkleranlegget da rørene sprakk og vann fosset ut. Noen gjester ble søkkvåte.

KAOS: Det ble kaos da gjestene på Louise ble evakuert natt til søndag. Foto: DB-tipser
KAOS: Det ble kaos da gjestene på Louise ble evakuert natt til søndag. Foto: DB-tipser Vis mer

Gjester evakuert

Brannvesenet kom raskt til stedet, og pumpet ut vann fra utestedet i flere timer.

Ingen personer skal ha blitt skadd i forbindelse med hendelsen, men videoer fra stedet viser våte gjester. Alle ble evakuert, men ikke alle fikk tak i jakker og andre eiendeler fra garderoben.

Tidlig søndag morgen forteller Eirik Fredriksen i Oslo brann og redning at lekkasjen skyldtes sprinkleranlegget.

- Det var mye vann på gulvet, sier han, uten at han kan anslå nøyaktig mengde.

- Det var litt ampert på stedet, legger Fredriksen til.

EIERE: Markus Gjelseth (t.v.) og Joppe Gjelseth er brødre og administrerende direktører ved Louise. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
EIERE: Markus Gjelseth (t.v.) og Joppe Gjelseth er brødre og administrerende direktører ved Louise. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Beklager

Eier og administrerende direktør ved Louise, Markus Gjelseth, sier til Dagbladet søndag formiddag at skadeomfanget foreløpig er ukjent.

- Vi har ikke fått bekreftet hva som skjedde. Nå prøver vi å få en oversikt over hele situasjonen. Både hva som skjedde, men ikke minst hvordan løse den kjedelige situasjonen for de gjestene våre som var her i natt, slik at de kan få tilbake jakker og andre personlige eiendeler så fort som mulig, sier han.

Gjelseth beklager hendelsen på det sterkeste.

- Det er alltid utrolig kjedelig for våre gjester å oppleve noe slikt. Det er trist at lekkasjen fant sted og ikke minst at dette gikk ut over våre gjester. Jeg ønsker på det sterkeste å beklage til alle våre gjester som fikk en kjedelig avslutning på kvelden i går. Utrolig trist at kvelden skulle ende sånn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer