- Beklager, Victoria

Et tysk ukeblad ber på sin førsteside om unnskyldning for å ha spredd usanne rykter om Sveriges tronarving.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det svenske kongehuset tar nå et oppgjør med tysk sladderpresse, som de mener har trykket usanne rykter om de svenske kongebarna og kronprinsesse Victoria spesielt. I går ble det kjent at det svenske kongehuset gjennom sin advokat har hyret inn en tysk kjendisadvokat. Advokaten skal ha funnet fram omkring 40 artikler fra tyske «gossip-blader» han mener formidler usanne rykter om den svenske tronarvingen.

- Usant

Ifølge Aftonbladet har det tyske «gossip»-magasinet «Echo der Frau», som har skrevet at Victorias kjæreste, Daniel Westling, har flyttet inn til en annen kvinne, nå gått i skammekroken. På førstesida av bladets sisteutgave kan følgende leses: «Dette tar vi nå tilbake, det var usant. Vi ber kronprinsesse Victoria om unnskyldning».

Tirsdag må representanter fra sladreversting «Woche der Frau» møte i retten. Det svenske kongehuset har saksøkt bladet etter at de trykket en historie om at Victoria skulle planlegge å gifte seg med prinsen av Hellas.

FÅR BEKLAGELSE: Et tysk sladreblad beklager at de har diktet opp en historie om den svenske tronarvingen. Foto: REUTERS/SCANPIX