Bekrefter funn av død kvinne

Her bæres liket fra skytebanen. Mannen har innrømmet at han drepte kona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Men den siktede Terje Blom-Pettersen har enda ikke tatt stilling til skyldspørsmålet. Det opplyste politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. Politiet har en klar formening om hvor kvinnen ble drept, men vil ikke si noe om hvor. De tekniske undersøkelsene av huset er enda ikke fullført.

Politiet fant en død kvinne nedgravd ved Tønsberg skytebane i dag. Det er antatt at kvinnen er den savnede Anne Sofie Blom-Pettersen. En likbil kom til åstedet ved 15-tiden, og obduksjonsarbeidet vil begynne ved Rettsmedisinsk institutt i morgen.

Fem-seks etterforskere fra Kripos og lokalt politi har arbeidet på åstedet i dag.

Ektemannen til den savnede Anne Sofie Blom-Pettersen (41) ble i går siktet for drap, og han fortalte politiet hvor han hadde gravd ned kona.

Opprullingen av mysteriet rundt forsvinningen til den 41 år gamle kvinnen 9. november, startet før helgen da politiet ba om tips etter en sort Volkswagen Caravelle som ektemannen kjørte samme natt som kona forsvant. Tips om bilen ledet til hjulspor i søla ved Tønsberg skytebane, der bilen hadde kjørt seg fast.

Hunder som søkte før helgen viste interesse for et område like i nærheten av området. I går fortalte den drapssiktede ektemannen hvor han hadde gravd ned sin avdøde kone.

Politiet i Tønsberg har en pressekonferanse om utviklingen i etterforskningen kl. 17.

LIKFUNN: Politiet fant en død kvinne nedgravd ved Tønsberg skytebane like ved der ektemannen forklarte at han hadde gravd ned sin kone. Det er antatt at kvinnen er den savnede Anne Sofie Blom-Pettersen. Foto: Scanpix
LIKFUNN: Politiet fant en død kvinne nedgravd ved Tønsberg skytebane like ved der ektemannen forklarte at han hadde gravd ned sin kone. Det er antatt at kvinnen er den savnede Anne Sofie Blom-Pettersen. Foto: Scanpix Vis mer