Dommedagssekt

Bekrefter identiteten etter likfunn

Joshua «JJ» Vallow (7) og Tylee Ryan (17) er funnet drept, bekrefter politiet.

DREPT: Politiet i Idaho bekrefter at det var Joshua «JJ» Vallow (7) og Tylee Ryan (17) som ble funnet tidligere denne uka. Foto: AP / NTB Scanpix
DREPT: Politiet i Idaho bekrefter at det var Joshua «JJ» Vallow (7) og Tylee Ryan (17) som ble funnet tidligere denne uka. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to barna har vært savnet siden september. Denne uka fant politiet levninger på eiendommen til barnas stefar, Chad Daybell, i Rexburg i Idaho.

Politiet i Idaho bekrefter lørdag at levningene tilhører de savnede søsknene.

- Dette er ikke utfallet vi håpet på, nemlig å finne dem i trygghet. Våre hjerter og bønner går til JJ og Tylees familier, heter det i en pressemelding fra politiet i Rexburg, gjengitt av NBC.

Mor og stefar siktet

Chad Daybell er nå siktet for likskjending og forsøk på å skjule to lik. Det ene liket var skjult på en måte som gjør omstendighetene «særlig skjerpende», opplyser påtalemyndigheten til TV-kanalen KSAZ.

I rettsdokumenter fra påtalemyndigheten i Madison County går det fram at et av likene skal ha blitt skjult 8. september eller seinere. 8. september var den siste dagen Tylee ble sett i live.

Det andre liket skal ha blitt skjult 22. september eller seinere. 22. september er den siste dagen JJ ble sett, skriver AP.

Datteren Tylee ble sist sett i september på vei inn i Yellowstone National Park sammen med mora og annen familie. Sønnen JJ ble sist sett av skoleansatte flere dager seinere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer