Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bekrefter tips om mistenkelige personer

Politiet bekrefter at det er kommet inn tips om personer som har oppført seg merkelig i tidsrommet de to jentene var i Baneheia for å bade fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet er tilbakeholdne med å gi konkrete opplysninger om hvilke personer det er tale om eller hvordan de har oppført seg.

50 politifolk etterforsker nå for fullt barnedrapene som har rystet hele Norge. Fire taktiske etterforskere, to analyseeksperter og tre tekniske etterforskere - alle fra Kripos - deltar også i etterforskningen. Kriminalsjef Arne Pedersen antar at de tekniske etterforskerne fra Kripos vil trekke seg ut av arbeidet torsdag.

Mangler totalbildet

Pedersen sier at det stadig dukker opp opplysninger som gjør at listen med personer som politiet ønsker å komme i kontakt med, øker. Han vil ikke si om det er noen personer på denne listen som er sjekket ut av saken. Han vil heller ikke kommentere om den drapsdømte 42-åringen fortsatt er på listen over «interessante» personer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media