Bekrefter voldtekt

Politikilder sier til spanske medier at obduksjonen av Shila Bigdely (13) bekrefter at hun ble voldtatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TORREVIEJA/ORIHUELA (Dagbladet): Det er lagt komplett lokk på etterforskningen, men Dagbladet har vært i kontakt med flere av politietterforskerne:

- Vi følger flere spor og ingenting er utelukket. Ett av sporene er mannen med hette som ble sett like før jenta forsvant, sier en etterforsker.

Ifølge avisa El Pais bekrefter politikilder at det skal være en mistenkt person i saken.

Også når det gjelder obduksjonen av Bigdely, holder politiet tett. Men ifølge spanske medier bekrefter politikilder at obduksjonen fastslår at hun ble voldtatt.

Tar kritikk på alvor

Spansk politi har tatt kritikken av etterforskningen på alvor og har nå trappet opp etterforskningen.

I går kom fire nye drapsetterforskere fra Madrid til Playa Flamenca og allerede før klokka sju var over fem politifolk på plass i gata hvor Shila gikk fredag morgen. Alle som passerte ble spurt om eventuelle observasjoner. Også barn på vei til skolebussen, slik som Shila var fredag morgen, ble intervjuet av politifolk

- En helt spesiell sak

- Vi har hele tida trappet opp innsatsen, og jobber døgnet rundt. Denne forbrytelsen er helt spesiell, og vi ser den ikke i sammenheng med noen andre saker, sier den anonyme etterforskeren til Dagbladet. Han legger til:

- Vi har sikret de sporene vi trenger å sikre. Jeg kan ikke si om vi har spor som kan identifisere en gjerningsmann. Det er beordret hemmeligholdt. Det jeg kan si er at vi tar saken meget alvorlig.

Shila Bigdely ble funnet avkledd nedentil. Rundt halsen skal hun ha hatt et tøystykke.

Ifølge den spanske avisa El Mundo, skal hun ha blitt kvalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer