Dom Phillips

Bekreftet: Funnet død

Obduksjonen har bekreftet at det var Dom Phillips som ble funnet død tidligere denne uka.

DØD: Dom Phillips er funnet død i Amazonas. Foto: Privat
DØD: Dom Phillips er funnet død i Amazonas. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Brasiliansk politi bekrefter fredag kveld overfor nyhetsbyrået Reuters at liket til den britiske journalisten Dom Phillips er funnet og identifisert.

TV-kanalen CNN Brasil meldte tidligere fredag kveld at politiet hadde identifisert et av likene som ble funnet i Amazonas denne uka.

Kanalen siterer anonyme politikilder på at de ved hjelp av undersøkelser av tennene på liket, bekreftet at det er den savnede britiske journalisten Dom Phillips.

Også tidligere denne uka ble det meldt at Phillips' lik var funnet og identifisert, men dette ble i etterkant avkreftet at Brasils føderale politi.

Phillips ble meldt savnet sammen med makkeren sin Bruno Pereira 5. juni. De to var i et urfolksområde i Amazonas da de forsvant. De jobbet med en dokumentar om et utfolkssamfunn i området.

To personer har status som siktet i saken. Minst en av dem har innrømmet at han drepte dem, før han parterte og begravde dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer