Bekymrer seg for videokioskens framtid

SKIEN (Dagbladet.no): Drapssiktede Gamal Hosein (35) er bekymret for at videokiosken hans på Falkum i Skien må stenge for godt på grunn av omfanget Gry-saken etterhvert har fått.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regninger og abonnement på løssalgsaviser fortsetter å komme til forretningen til paret Hosein, men ingen driver for kiosken for tiden. I mellomtiden sitter Gamal Hosin varetektsfengslet, og er utestengt fra å gjøre noe.

I tillegg til at hans kone er forsvunnet, er det driftstansen av videokiosken som bekymrer Gamal Hosein mest mens han sitter i ventecellen på Skien politistasjon. Det skriver avisen Varden som siterer siktedes forsvarer.

Videoforretningen, som ligger like ved Odd stadion, var stengt helt fram til pågripelsen mandag kveld. Frem til da hang det en lapp i døra til butikken om at den var stengt på grunn av sykdom.

Nå er butikken avsperret av politiet, og definert som et drapsåsted. Dagbladet.no er kjent med at bekjente av Gamal Hosein i Skien forsøkte å tilby Hosein hjelp med å holde driften av kiosken i gang den første tiden, men at de aldri fikk noe svar fra Gamal.