- Bekymret for Eva

- Eva har bein i nesa og er selvstendig, men jeg er bekymret for henne etter mediepresset hun har måttet tåle i det siste, sier faren Bjørn Sannum til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Datteren Eva (24) omtales nå som kjæresten til kronprins Felipe av Spania.

- Jeg har ikke hatt noen kontakt med Felipe. Jeg visste jo at de var venner, men jeg synes det hele er blåst enormt opp, sier Bjørn Sannum.

- Vi har snakket mye om det som har stått i pressen. Eva har taklet dette så langt, men som far er jeg bekymret for henne.

- Kjekk mann

Han ønsker ikke å gå noe inn på datterens vennskap med den spanske kronprinsen .

- Felipe er en kjekk mann. Og jeg ville forstått det om Eva presenterte en med hans utseende som kjæresten sin for meg, enten han var kronprins eller ikke. Alt dette styret skulle vi gjerne vært foruten, sier Bjørn Sannum.

Vanskelig

Se og Hørs rutinerte hoffreporter, Kjell Arne Totland, sier:

- Det er ingen tvil om at prins Felipe og Eva har hatt et forhold, men graden av forholdet er vanskelig å bedømme.

Han fortsetter:

- I kongelig miljøer heter det seg at en romanse ikke eksisterer før den er bekreftet av en forlovelse. Derfor er diskresjon en nødvendighet når man omgås kongelige.

Eva får gode skussmål av Totland:

- Hun er en flott jente, men jeg har vondt av henne. Hun gjorde bare som alle unge jenter fra Skandinavia gjør når de er på badeferie - hun tok av seg bikinitoppen, sier han og viser til toppløsbildene av Eva fra en badestrand på Mallorca.