- Bekymret for sin egen sikkerhet

Den eldste dattera til den hovedtiltalte Alvdal-mora (46) har skaffet seg voldsalarm, ifølge sin bistandsadvokat. Nå har hun anmeldt moren og en mann på nytt.

- SKAFFET SEG VOLDSALARM: Kvinnen har, ifølge sin bistandsadvokat Anne Kristine Bohinen, skaffet seg voldsalarm og det har blitt ilagt et besøksforbud mot en mann. Kvinnen hevder den hovedtiltalte mora (46) i Alvdal-saken og en annen mann blant annet har forgrepet seg på henne og utsatt henne for grov vold. Her er Bohinen med en annen advokat i Alvdal-saken, Sverre Næss.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
- SKAFFET SEG VOLDSALARM: Kvinnen har, ifølge sin bistandsadvokat Anne Kristine Bohinen, skaffet seg voldsalarm og det har blitt ilagt et besøksforbud mot en mann. Kvinnen hevder den hovedtiltalte mora (46) i Alvdal-saken og en annen mann blant annet har forgrepet seg på henne og utsatt henne for grov vold. Her er Bohinen med en annen advokat i Alvdal-saken, Sverre Næss. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ELVERUM/OSLO (Dagbladet): Mora (46) er for tida blant de hovedtiltalte i den omfattende overgrepssaken i Alvdal.

I 2003 ble hun anmeldt av sin eldste datter for første gang. Like før jul anmeldte kvinnen, som nå er i 20-åra, mora og en annen mann på nytt for overgrep, grov vold, trakassering og for at hun skal ha blitt holdt innesperret på rommet sitt etter skoletid, slik TV2 Nyhetene omtalte mandag.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått inn en ny anmeldelse. Den kom like før jul, sier politiadvokat Sondre Kristian Halvorsen ved Hedmark politidistrikt, til Dagbladet.

Voldsalarm - Saken gjelder forhold begått på 90-tallet, og en mann har nå fått besøksforbud, sier Halvorsen til Dagbladet.

Denne mannen er ikke blant de tiltalte i overgrepssaken som går for retten i Nord-Østerdal tingrett. Til Dagbladet forteller kvinnens bistandsadvokat, Anne Kristine Bohinen, at hennes klient har skaffet seg voldsalarm.

- Jeg er bekymret for hennes sikkerhet i forhold til den ene anmeldte, som politiet ikke har kontroll på, sier hun.

Den tiltalte mora sin forsvarer, Steffen Brandstad, sier til Dagbladet at han ikke var kjent med påstandene om at jenta skal ha blitt holdt innesperret på rommet sitt. Han bekrefter at hun har vært inne til avhør om forholdene i Gjerdrum 21. desember i fjor. Da med status som siktet i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer