- Belastning for NRK

Kringkastingssjef Einar Førde tror ikke den profilerte NRK-kjendisens nattlige pølsekasting vil få konsekvenser for vedkommendes stilling. Men han ønsker ikke å trekke noen endelig konklusjon før han og ledelsen i NRK har brakt klarhet i omstendighetene rundt den pinlige taxikøkrangelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Slik vi bedømmer denne saken, er den ikke av en slik karakter at den bør få konsekvenser for vedkommende. Men det foreligger forskjellige versjoner av saken, og vi vil under enhver omstendighet avvente resultatet av etterforskningen, sier Einar Førde til Dagbladet.

- Stiller det seg annerledes dersom dette blir en politisak?

- Vi må først få klarhet i omstendighetene. Uansett vil ikke dette være snakk om noen alvorlig straffesak, sier Førde.

Provosert

Det var natt til fredag at den kjente NRK-mannen havnet i krangel med en taxisjåfør på Karl Johan i Oslo. Taxisjåføren nektet å frakte NRK-kjendisen hjem før han hadde spist opp pølsa si. Det fant kjendisen svært provoserende, og enden på visa var at han sendte pølsa rett i fleisen på sjåføren.

Taxisjåføren anmeldte forholdet, og litt seinere på natta ble kjendisen brakt inn til Oslo politikammer og plassert på glattcelle til neste morgen.

Kringkastingssjef Einar Førde innrømmer at saken er ubehagelig, og en belastning for NRK: - Med de dimensjoner saken nå har fått, kan det tolkes som det, ja, medgir Førde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer