Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Belgisk politi: Hjelp oss å finne denne mannen

Belgisk politi ber igjen om publikums hjelp for å få has på en av de antatte gjerningsmennene etter Brussel-terroren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet la torsdag ut en nye videoklipp av mannen som er mistenkt for å ha medvirket til terrorangrepet på flyplassen utenfor Brussel på morgenen den 22. mars.

Videoen viser mannen forlate flyplassen, og den følger så ruta politiet mener han har tatt gjennom byen, fram til de siste overvåkingsbildene de har av ham klokken 9.50.

- Etterforskerne søker øyenvitner som har sett den mistenkte etter det, skriver politiet i etterlysningen sin.

- Vi retter appellen spesielt til alle som kan ha filmet, eller som tror de har tatt bilder av den mistenkte, sier en talsmann for påtalemyndigheten til AFP.

Mannen har lys jakke og bøttehatt, men langs ruta har han kvittet seg med jakka. Og den har ikke politiet funnet ennå.

To menn gjennomførte selvmordsangrep i avgangshallen på Zaventem-flyplassen i Brussel 22. mars, mens en tredje flyktet fra stedet, trolig etter at sprengladningen hans ikke detonerte. Han vises sammen med de to antatte selvmordsbomberne på overvåkingsbilder fra flyplassen.

Til sammen 32 mennesker ble drept i terrorangrepene på Zaventem og på metrostasjonen Maelbeek i Brussel. Søndag 17. april planlegges det en marsj mot terror i den belgiske hovedstaden.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram