Belgisk politi jakter på denne mannen etter terrorangrepene

Mistenkt for å stå bak angrepet på flyplassen.

MISTENKT: Politiet ber publikum om hjelp til å identifisere denne personen som de mener kan ha noe å gjøre med angrepet på flyplassen i Brussel. Foto: Politiet
MISTENKT: Politiet ber publikum om hjelp til å identifisere denne personen som de mener kan ha noe å gjøre med angrepet på flyplassen i Brussel. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): SISTE: Politiet i Belgia etterlyser en antatt gjerningsmann etter tirsdagens terrorangrep og ber om publikums hjelp til å identifisere ham. Mannen som etterlyses, er mistenkt i forbindelse med terrorangrepet på flyplassen i Brussel. Et bilde fra et overvåkingskamera på flyplassen viser mannen med briller, en svart hatt og hvit jakke. Han skyver en bagasjetralle foran seg og bærer en svart bag.Politiet har gått ut med et overvåkningsbilde fra flyplassen som viser han sammen med to andre menn som de mener kan ha noe å gjøre med angrepet. De to mennene til venstre på bildet skal være døde, men det er ikke bekreftet om de to er ofre for angrepet eller selve angriperne.

En politikilde sier til belgiske Le Soir at bildet av mennene er «relevant» i etterforskningen framover. De to mennene til venstre skal ha o omkommet eksplosjonene på flyplassen, mens den tredje fremdeles skal være i live, ifølge avisa.

Ifølge den belgiske avisa La Libre har de to mennene til venstre på bildet hansker som kan ha blitt brukt til å gjemme utløserne til eksplosivene.

Minst 34 mennesker ble drept og rundt 200 såret da flere eksplosjoner i morgentimene rammet flyplassen og metroen i Brussel. Terrorgruppa IS tatt på seg ansvaret for angrepet, melder et nyhetsbyrå som står nær gruppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer