Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Belgiskiraner arrestert for spionasje i Israel

Israel har arrestert en belgiskiraner som mistenkes for forsøk på spionasje til fordel for Iran. Han skal ha forsøkt å etablere seg som forretningsmann for å dekke over spionvirksomheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ali Mansouri, som er midt i 50-årene, ble pågrepet på Ben Gurion-flyplassen ved Tel Aviv tidligere denne måneden. Han er av iransk opprinnelse men reiste på belgisk pass, het det i en kunngjøring fra den israelske sikkerhetstjenesten Shin Beth søndag.

Mabnsouri skal ha blitt rekruttert som spion av en gruppe i Revolusjonsgarden i Iran som utarbeider planer for aksjoner i utlandet, het det videre. Han hadde besøkt Israel to ganger før han ble arrestert.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling