Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trumps USA

Ben Carson var i tottene på Trump: Nå er han tilbudt ny jobb

Skal være tilbudt jobben som leder for bolig- og byutviklingsdepartementet. 

BLE TRUMP-TILHENGER: Ben Carson forsøkte først å bli president selv, men endte opp som Trumps støttespiller. Foto: Christian Murdock/The Gazette
BLE TRUMP-TILHENGER: Ben Carson forsøkte først å bli president selv, men endte opp som Trumps støttespiller. Foto: Christian Murdock/The Gazette Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trump har tilbudt republikaneren Ben Carson stillingen som minister med ansvar for bolig- og byutvikling.

- Den kommende president har bedt ham vurdere det, noe han gjør, sier Carsons talsmann Armstrong Williams til nyhetsbyrået Reuters.

Carson ble slått ut av Trump under republikanernes nominasjonsprosess. De to var i tottene på hverandre flere ganger, men Carson ga etter hvert sin støtte til Trump.

- Jeg vurderer sterkt Ben Carson som leder for bolig- og byutviklingsdepartementet. Jeg har blitt godt kjent med ham. Han er en svært talentfull person som er glad i folk, skrev Trump på Twitter tirsdag ettermiddag.

Carson, som er pensjonert nevrokirurg og som i november i fjor gjentok sin 17 år gamle teori om at pyramidene i Egypt ble bygget av den bibelske stamfaren Josef som kornsiloer, har omtalt Trump som en svært intelligent mann som bryr seg om USA.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!