Børsnoterte Maricann vil ha norske investorer i medisinsk marihuana

Ben vil selge marihuana i Norge: Har hatt fortrolige møter med investorer og på Stortinget

Har snakket varmt for medisinsk cannabis overfor Bård Hoksrud (Frp) og et 20-tall investorer.

SØKER NORSKE PENGER: - Den typiske pasienten i Canada for vårt selskap, er 55 eller mer og lider av kronisk smerte, forteller Maricann-sjef Ben Ward. I forrige uke var han i Oslo for å finne norske investorer til det selskapet som produserer og selger marihuana til medisinsk bruk. Foto: Lars Eivind Bones
SØKER NORSKE PENGER: - Den typiske pasienten i Canada for vårt selskap, er 55 eller mer og lider av kronisk smerte, forteller Maricann-sjef Ben Ward. I forrige uke var han i Oslo for å finne norske investorer til det selskapet som produserer og selger marihuana til medisinsk bruk. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert

- Vi prøver å få etablert et nytt marked i Norge, sier Maricann-sjef Ben Ward (37). Først vil han ha inn investorer. På sikt håper han å kunne selge marihuana til medisinsk bruk også i Norge.

Det børsnoterte, kanadiske selskapet Maricann Group selger cannabis på medisinske indikasjoner i Canada og er i ferd med å etablere seg med et salgs- og produksjonsapparat i Tyskland.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer