Benedikte, Markus, Kevin, Robin og Kine mistet livet

Alta er i sorg etter at fem lokale ungdommer døde i helikopterstyrten lørdag.

ALTA-ULYKKEN: Pårørende har frigitt bilder av de fem som var passasjerer da et helikopter krasjet inn i en fjellvegg 31. august. Alle omkom. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALTA / OSLO (Dagbladet): I samråd med de pårørende familiene gir politiet mandag ut bilder av de fem omkomne passasjerene etter helikopterstyrten i Alta lørdag. Samtlige av dem kom fra kommunen med drøye 20 000 innbyggere. De var alle mellom 19 og 22 år, og er identifisert som:

Markus Vonheim, 19 år, AltaKevin Berg, 20 år, AltaKine Johnsen, 20 år, AltaRobin Karlsen, 20 år, AltaBenedikte Hyld Mella, 22 år, Alta

I tillegg mistet en 27 år gammel svensk mann livet. Han var pilot på helikopteret som styrtet.

20 år gamle Kine Johnsen jobbet som frisør på Klippoteket i Alta. I et minneord på Facebook omtaler de henne som en kjær venn og kollega.

«Vi vil minnes våre kjære Kine. Takk for alt du har lært oss og all latter og glede vi har fått dele med deg», skriver Klippoteket på Facebook.

Også arbeidsgiveren til Kevin Berg, Alta Motor, minnes en kjær kollega.

«Vår kjære Kevin hadde hele livet sitt foran seg, var et friskt pust i vår hverdag med sitt gode humør, ståpåvilje, engasjement, kunnskap og positivitet. Han var meget godt likt av oss alle og vi kommer til å savne ham dypt», skriver de på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer