Benekter kjennskap til barnedrapene

Viggo Kristiansen benekter at han har noe kjennskap til barnedrapene i Baneheia. Han hadde vanskelig for å ikke smile i retten i dag også, men vedgikk at han var nervøs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Viggo Kristiansen har fått beskjed om ikke å smile når han blir avhørt av retten i dag. Men da han kom inn i rettssalen, måtte han undertrykke et bredt smil likevel.

Nå sitter Viggo Kristiansen i vitneboksen. Hittil har Jan Helge Andersen alene fått styre informasjonsstrømmen. I dag har Kristiansen sjansen til å gi sin versjon av grusomhetene i Baneheia 19. mai i fjor. Hvis han vil.

Spent stemning

Det var spent stemning i rettssalen da de tiltalte ble ført inn. Jan Helge kom først. Han flakket med blikket og så lett nervøs ut. 20 sekunder senere ble Kristiansen ført inn. Han smilte nok en gang bredt og så ut over pressefolkene. På forhånd hadde han fått instruksjoner av en av advokatene om ikke å smile. Det klarte han ikke å følge.

- Går det bra? spurte dommeren.

- Vi satser på det, svarte han kjapt.

Med bena bredt ut på hver side av stolen svarte han på spørsmål om gjeld, formue, utdannelse og andre personlige opplysninger.

- Det er som ungdommer flest? spurte dommeren.

- Det er det.

Er nervøs

Da dommeren spurte om hvordan han følte seg, svarte han:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer