Benekter samboerdrap

Den 48 år gamle mannen som i helgen ble siktet for å ha drept sin 43 år gamle samboer i parets leilighet i Sandakerveien i Oslo, benekter at han har noe med dødsfallet å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

48-åringen ble i Oslo forhørsrett mandag varetektsfengslet i fire uker, slik politiet hadde bedt om.

- Vi ba om fire ukers varetekt fordi vi mener å ha skjellig grunn til å mistenke mannen for å ha drept samboeren sin og er tilfreds med at forhørsretten var enig med oss i dette, sier politiinspektør Mette Haldorsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Kvinnen døde etter at hun ble påført alvorlige hodeskader med et slagvåpen i leiligheten til paret i Sandakerveien i Oslo. Samboeren ringte selv og varslet politiet om saken lørdag ettermiddag.

Nekter skyld

48-åringen nekter straffskyld og har i politiavhør benektet at han har noe som helst med dødsfallet til sin 43 år gamle samboer å gjøre.

Da politiet kom til leiligheten fant de kvinnen i live, men med store hodeskader. Hun døde senere på sykehuset.

48-åringen, som var svært beruset da politiet kom, ble tatt med til politistasjonen. Natt til søndag ble han siktet for forsettlig drap på sin samboer.

Uklart motiv

Politiet ønsker ikke å kommentere hva slags våpen kvinnen ble drept med, men de har en formening om saken. Motivet for drapet er også svært uklart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer