Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bensinstasjon i Sandnes forsøkt ranet

Forsvant fra stedet med uforrettet sak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann med våpen truet betjeningen på en bensinstasjon i Sandnes sentrum, men stakk av uten å få med seg noe av verdi. Politiet leter natt til lørdag etter mannen.

- Det er en mann som har vært inne på bensinstasjonen og forsøkt å rane betjeningen med et våpen. Han forsvant fra stedet med uforrettet sak, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

Svært få butikker og bensinstasjoner i området har kontanter liggende. Ifølge Bjørnsen er det en mulig årsak til at gjerningsmannen forsvant uten å ha fått ranet til seg noe.

Politiet jobber nå med avhør av den ansatte som ble truet med våpen, og med å hente ut overvåkingsbilder fra stasjonen. I tillegg leter flere patruljer etter mannen i området.

Bjørnsen kan ikke opplyse hvilken type våpen gjerningsmannen brukte under ransforsøket. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23.45 fredag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media