Bensintank eksploderte

En mann er sendt til Ullevål sykehus med brannskader etter en ekslosjon på et bilverksted sentralt i Oslo i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Røyk og flammer slo kraftig ut fra bilverkstedet i Hasleveien på Carl Berners plass i Oslo etter eksplosjonen ved 14.20-tida i dag. I løpet av få minutter var det full fyr i den 40 meter lange brakken. Bensintanken eksploderte under sveisearbeid i verkstedet.

Innehaveren av naboverkstedet Duri-Fagprofil, Hans Heyerdahl, er sjeleglad for at ulykken ikke fikk enda alvorligere konsekvenser.

- Det smalt skikkelig kraftig. Vinduene i verkstedet mitt sto bare og dirret. Fra lyden å dømme eksploderte en gassflaske under sveising, sier Heyerdahl til Dagbladet. Innehaveren løp ut for å se hvor alvorlig skadene i naboverkstedet var. Det første han så var en mann ved veikanten. - Mannen lå nede med kraftig forbrente klær og et tøystykke viklet rundt hendene, sier Heyerdahl.

Til sykehus

To personer ble skadd i eksplosjonen. Mannen som sveiset på bensintanken ble skadd under eksplosjonen. Han ble kjørt til Ullevål sykehus for behandling. Den andre personen ble lettere skadd og behandlet på stedet.

Politiet kom raskt til stedet da alarmen gikk. I løpet av 15 minutter var brannvesenet også på plass.

Røyk fra brannen kunne sees over store deler av Oslo i ettermiddag. Det skal ikke være fare for at brannen spre seg. Hasleveien er en sentral gjennomfartsvei i Oslo. Trafikken ble omdirigert, uten at dette skulle skape problemer for bilistene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer