Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bente til Bollywood

Bente Wethal (24) er født i India, men oppvokst på Kløfta. I slutten av august drar hun til Bollywood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bente er tilbudt hovedrollen i en ny film kalt «Aham», eller «Ego» på norsk.

- Jeg skal spille ei indisk jente som er oppvokst i Norge. Etter en traumatisk opplevelse vender hun tilbake til India for å få trøst og finne roen, sier Bente Wethal. Hun kom i kontakt med regissør Dilip Mukharia gjennom en indisk fotograf.

Playboy på kroken

I filmen skal hun bo hos en familie der sønnen i huset er en playboy uten respekt for jenter - inntil han treffer Bentes rollefigur. Da faller han voldsomt, og det blir den sedvanlige blandingen av dans, sang, sjalusi, intriger, hjerte og smerte.

- Filmen skal spilles inn i løpet av to måneder i høst. Det blir nok lange dager, forklarer hun.

Hun ble født utenfor Mumbai av foreldre av indisk og spansk opprinnelse, men ble adoptert til Norge og Kløfta da hun var 9 måneder.

Vanskelig språk

- Jeg har tenkt på å reise tilbake, men det har ikke passet før nå. Det blir en opplevelse, sier Bente Wethal. Hun kan ikke hindi og har aldri danset indisk dans før, men tror ikke det blir noe problem i forhold til rollen.

- Språket blir det vanskeligste, men jeg øver litt hver dag og trenger jo ikke å snakke flytende. Jeg tar også timer i indisk dans.

BOLLYWOOD-BEVEGELSER: - Jeg tror ikke dansingen skal bli det største problemet, sier Bente Wethal.