Bentes skitur med hunden blir sett av hundretusener: - Helt utrolig!

I skrivende stund er videoen delt over 100 000 ganger på tre dager.

BESTEMT HUND: Skituren til Svein Erik Moe, Bente Forsberg og hunden Warro i Askim 3. mars, har fått mye mer oppmerksomhet enn ventet. Etter at Svein Erik la ut denne snutten på en Facebook-gruppe for elgehundeiere, har responsen strømmet inn fra alle kanter. I skrivende stund har over 104 000 mennesker delt videoen. Video: Svein Erik Moe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag dro samboerparet Svein Erik Moe og Bente Forsberg ut på skitur. Med seg hadde de sin faste turkompanjong - en norsk elghund grå ved navn Warro.

Hundeeierne er begge medlemmer av en Facebook-gruppe for tilhengere av den norske nasjonalhunden, og det var der Svein Erik Moe delte et lite glimt fra skituren på Askim, med teksten «Noen som kjenner igjen denne stilarten? Og da tenkte jeg på stilen til kjerringa.»

To dager seinere er videoen sett av hundretusenvis av folk fra ulike deler av verden, og i skrivende stund har over 104 000 mennesker delt videoen, som opprinnelig bare var ment for felles elghundeiere.

  • Se videoen øverst i saken.

Enorm respons

Bente og Svein Erik sier til Dagbladet at de aldri hadde ventet seg en slik enorm respons:

- Vi forstår det ikke, det er helt utrolig, sier Bente til Dagbladet.

Forsberg er den som går på ski i videoen, med hunden Warro i bånd bak seg. Hun forteller hva som skjedde:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.