Beordret sønnen til å voldta

Fra fengselet prøvde dømte Marcel Lychay Hansen (45) å få sønnen til å utføre voldtekt med sitt eget DNA.

SITT EGET DNA: Den drapsdømte Marcel Lychay Hansen beordret sin egen sønn til å voldta. Sønnen skulle så plante farens DNA på offeret. Foto: Lise Åserud / Scanpix
SITT EGET DNA: Den drapsdømte Marcel Lychay Hansen beordret sin egen sønn til å voldta. Sønnen skulle så plante farens DNA på offeret. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marcel Lychay Hansen fra Danmark, som 22. desember ble dømt til livstidstraff for sexdrap, drap og flere voldtekter, er nå tiltalt for medvirkning til enda en voldtekt.

Den nye tiltalen går ut på at mannen skal ha forsøkt å manipulere sønnen sin til å uttøve grov kriminalitet, melder bt.dk

- Hvis du slår ned en eller annen og bruker mitt DNA, så slipper jeg ut fra fengsel. Det er helt sikkert, står det i et brev fra faren som skal være smuglet ut av fengselet.

I et annet brev oppfordrer han sønnen til å handle omgående:

- Gutten min, det er på tide at du slår til. Jeg elsker deg, og vi har alt å vinne. Gjør det som står i din makt.

Smuglet sæd ut fra fengselet Saken begynte da dansk politi den 16. desember 2011 konfiskerte plastkapsler som inneholdt sæd hos Marcel Lychay Hansens 24-årige sønn. Siktelsen om oppfordring til vold som pågikk denne tiden, mener nå politiet gjaldt en voldtekt sønnen skulle utføre for faren.

I alt ble det funnet 10 plastkapsler med sæd og flere brev, som skal ha blitt smuglet ut fra fengselet.

Sønnen har vært siktet i saken, men politiet sier det ikke vil bli reist tiltale. Han har forklart at sæden og brevene er hans egne, og at han bare ville teste lojaliteten til kjæresten sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer