Ber drapssiktet melde seg: - Går snart ut med navn og bilde

Politiet undersøker campingvogn.

CAMPINGVOGN: Denne campingvognen, godt skjult i krattet bak eiendommen der både offeret og den drapssiktede har bodd, blir undersøkt av politiet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet.
CAMPINGVOGN: Denne campingvognen, godt skjult i krattet bak eiendommen der både offeret og den drapssiktede har bodd, blir undersøkt av politiet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet vil om kort tid gå ut med navn og bilde på den drapssiktede stesønnen til 58-åringen som ble funnet i et bål,i Øyer torsdag.

- Vårt viktigste oppgave nå er å få kontakt med den mistenkte. Men det har vi ikke klart å få til. Det er helt stille, dessverre. Vi oppfordrer alle medier og publikum til å be ham ta kontakt med politiet. Det er også fordi vi ønsker å unngå å publisere navn og bilde.

- Men det tenker vi at vi nå må gjøre innen kort tid, sier politistasjonssjef Bjørn Egil Bergund Haugen til Dagbladet.

Politiet sier de ikke har noen holdepunkter på hvor stesønnen i 20-årene har tatt veien etter det de mener er en sikker observasjon av ham på fredag.

- Vi har ingen formening om hvor han kan være. Vi gjør vårt beste, og bruker alle tilgjengelige metoder for å få kontakt med ham, sier Haugen.

- Tro dere han samarbeider med noen?

- Vi kan ikke utelukke noen ting, svarer han.

Undersøker campingvogn Politiet undersøker nå også en campingvogn som ligger inne i skogen, bak huset der både den drepte og den mistenkte stesønnen har bodd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer