Ber Eva hoppe av

Dette kan være den siste gangen prins Felipes norske kjæreste, Eva Sannum (27), entrer catwalken. I går ble Eva møtt av blitsregn da hun viste sommerklær i Oslo. Nå sier modellmamma Eivor Øvrebø stopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eva Sannum kjeppjaget

Eivor Øvrebø mener det er best for Eva Sannum å holde seg borte fra offentlige visninger ettersom presset mot henne nå stadig øker.

Det har vært svært vanskelig for Sannum å jobbe som modell etter at spansk presse like før jul utpekte henne som Spanias neste dronning.

Eva har etter den tid opplevd at flere oppdragsgivere ønsker å booke henne fordi hun er et kjent navn som vil gi ekstra publisitet. Når hun går offentlige visninger, er all oppmerksomhet rettet mot henne. Det oppleves som en belastning for jenta som stadig er observert sammen med den spanske arveprinsen.

Setter foten ned

Nå ønsker modellmamma Eivor Øvrebø å sette foten ned. Etter visningen i Oslo i går - der alle kameralinser ble rettet mot prinsekjæresten fra Kurland - vil Øvrebø diskutere Evas framtid som modell og hva slags oppdrag hun bør takke ja til i framtida.

- Dette er ikke det minste morsomt for Eva. Hun ønsker å gjøre jobben sin, men alt oppstyret rundt gjør det til en stor påkjenning, mener Øvrebø.

I løpet av uka som kommer vil hun ta en prat med Eva, som har vært modell for hennes byrå siden hun var 15 år gammel. Øvrebø mener det som skjer er kjedelig både for Eva og de andre modellene.

- Det er håpløst at det skal være slik. I dag hadde vi 17 modeller på catwalken, men all oppmerksomhet ble bare rettet mot en av dem. Det er ikke morsomt. Samtidig opplever Eva at hun blir forfulgt etter disse offentlige visningene. Det er klart det er en påkjenning, sier Øvrebø, som presiserer at det til sjuende og sist er Eva selv som må få bestemme over sin modellkarriere.

Sliten og presset

Eva Sannum ga i går kveld uttrykk for at hun var lei alt oppstyret rundt henne. Mandag i forrige uke sa Eva til Dagbladet at hun var lei av alle ryktene og oppmerksomheten knyttet til hennes forhold til den spanske arveprinsen. Det står hun fast ved.

- Jeg synes ikke det er riktig å kommentere dette ytterligere, sier Eva Sannum.

- Har du noen kommentar til at Eivor Øvrebø anbefaler deg å vurdere å slutte å gå slike visninger som du gjorde i dag?

- Nei, det synes jeg ikke det er riktig å ta opp i media, sier Eva. Det har vært vanskelig for Eva å velge hvilke oppdrag hun har kunnet si ja til denne vinteren. Hun har blant annet takket nei til å gå i pels, badetøy og brudekjoler.

Møter kritikk

På catwalken i går gikk også kronprins Haakons tidligere kjæreste, Cathrine Knudsen. Hun har et nært forhold til Eva, og har delt mange av sine erfaringer med venninnen.

Det var gjennom Cathrine Knudsen og kronprins Haakon at Eva og prins Felipe traff hverandre. Det skjedde da de to modellene jobbet i Madrid i 1997.

At Eva ikke har nådd opp som modell internasjonalt, brukes nå mot henne i spanske medier. De har den siste uka vært kritiske til Felipes norske kjæreste.

- Hun er en annenrangs modell. En kjøpesentermodell. Hun har aldri gått på catwalken verken i Paris eller London, skriver redaktør Ramon Perez Maura i den konservative Madrid-avisa ABC.

SOMMERMOTER: Eva Sannum viste i går sommermoter under en offentlig motevisning i Vika i Oslo. Den stadige fokuseringen på hennes person sliter på 27-åringen som av mange utpekes til Spanias neste dronning.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 982581746


Varnish cache server