Ber Eva hoppe av

Dette kan være den siste gangen prins Felipes norske kjæreste, Eva Sannum (27), entrer catwalken. I går ble Eva møtt av blitsregn da hun viste sommerklær i Oslo. Nå sier modellmamma Eivor Øvrebø stopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eva Sannum kjeppjaget

Eivor Øvrebø mener det er best for Eva Sannum å holde seg borte fra offentlige visninger ettersom presset mot henne nå stadig øker.

Det har vært svært vanskelig for Sannum å jobbe som modell etter at spansk presse like før jul utpekte henne som Spanias neste dronning.

Eva har etter den tid opplevd at flere oppdragsgivere ønsker å booke henne fordi hun er et kjent navn som vil gi ekstra publisitet. Når hun går offentlige visninger, er all oppmerksomhet rettet mot henne. Det oppleves som en belastning for jenta som stadig er observert sammen med den spanske arveprinsen.

Setter foten ned

Nå ønsker modellmamma Eivor Øvrebø å sette foten ned. Etter visningen i Oslo i går - der alle kameralinser ble rettet mot prinsekjæresten fra Kurland - vil Øvrebø diskutere Evas framtid som modell og hva slags oppdrag hun bør takke ja til i framtida.

- Dette er ikke det minste morsomt for Eva. Hun ønsker å gjøre jobben sin, men alt oppstyret rundt gjør det til en stor påkjenning, mener Øvrebø.

I løpet av uka som kommer vil hun ta en prat med Eva, som har vært modell for hennes byrå siden hun var 15 år gammel. Øvrebø mener det som skjer er kjedelig både for Eva og de andre modellene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer