Livet etter terroren i Imlil:

Ber folk komme tilbake for å hedre de to drepte jentene

Innbyggerne i fjellandsbyen Imlil er ennå i sjokk etter terrordrapene. - Noe døde i oss. Vi må ikke la terroristene vinne.

LEI SEG: I nesten halve livet har Rachid Imerhane (33) tatt med turister fra hele verden i sitt vakre fjellrike, Atlasfjellene i Marokko. Han var også en av de som tok imot Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen da de ankom Imlil den 12. desember. - Unnskyld, alle. Vi er alle sjokkert og i sorg over de grusomme drapene, sier han. Alle foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet
LEI SEG: I nesten halve livet har Rachid Imerhane (33) tatt med turister fra hele verden i sitt vakre fjellrike, Atlasfjellene i Marokko. Han var også en av de som tok imot Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen da de ankom Imlil den 12. desember. - Unnskyld, alle. Vi er alle sjokkert og i sorg over de grusomme drapene, sier han. Alle foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

IMLIL (Dagbladet): En oransje firehjulsdrevet bil bråstopper i en av Imlils trange gater. Ut hopper fjellguiden Rachid Imerhane (33), iført et bredt og vinnende smil.

- Velkommen til oss! Vi er utrolig lei oss og såret for det forferdelige som skjedde. Tro oss, noe døde i oss og. Vi sørger og vi vil si unnskylde. Til de flotte jentenes familie og til alle dere nordmenn, sier han.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer