Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Livet etter terroren i Imlil:

Ber folk komme tilbake for å hedre de to drepte jentene

Innbyggerne i fjellandsbyen Imlil er ennå i sjokk etter terrordrapene. - Noe døde i oss. Vi må ikke la terroristene vinne.

LEI SEG: I nesten halve livet har Rachid Imerhane (33) tatt med turister fra hele verden i sitt vakre fjellrike, Atlasfjellene i Marokko. Han var også en av de som tok imot Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen da de ankom Imlil den 12. desember. - Unnskyld, alle. Vi er alle sjokkert og i sorg over de grusomme drapene, sier han. Alle foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet
LEI SEG: I nesten halve livet har Rachid Imerhane (33) tatt med turister fra hele verden i sitt vakre fjellrike, Atlasfjellene i Marokko. Han var også en av de som tok imot Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen da de ankom Imlil den 12. desember. - Unnskyld, alle. Vi er alle sjokkert og i sorg over de grusomme drapene, sier han. Alle foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

IMLIL (Dagbladet): En oransje firehjulsdrevet bil bråstopper i en av Imlils trange gater. Ut hopper fjellguiden Rachid Imerhane (33), iført et bredt og vinnende smil.

- Velkommen til oss! Vi er utrolig lei oss og såret for det forferdelige som skjedde. Tro oss, noe døde i oss og. Vi sørger og vi vil si unnskylde. Til de flotte jentenes familie og til alle dere nordmenn, sier han.

Danskene tilbake

Et 20-talls dansker følger Imerhanes råd, og kom denne uka til hans brors gjestehus i Imlil. Det er danskenes Cecilie Skog, Mogens Kjæmpe Jensen, som er leder i fjellgjengen.

- Jeg har vært her to ganger før, og det er et fantastisk område. Det er forferdelig, hva som skjedde, men vi kan ikke la terroristene vinne. Vi kan ikke bli redde, sier Kjæmpe Jensen til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?