Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ber for søsteren som limte datteren til en vegg

- En lang fengselsstraff vil ikke gagne noen.

RISIKERER LIVSTID: Elizabeth Escalona (23) sparket og slo datteren Jocelyn (2), før hun limte henne til en vegg. Foto: DALLAS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT / AP PHOTO / NTB SCANPIX
RISIKERER LIVSTID: Elizabeth Escalona (23) sparket og slo datteren Jocelyn (2), før hun limte henne til en vegg. Foto: DALLAS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT / AP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søsteren til Elizabeth Escalona ber retten om å være milde i domsavsigelsen mot søsteren. Det skriver Huffington Post.

Margaret Escalona vitnet onsdag i saken mot Elizabeth Escalona (23) som risikerer livstidsdom etter at hun i fjor banket opp og limte sin da toårige datter til veggen, skriver Dallas Morning News.

- Hjelper ingen - Jeg ville ha en forklaring, vite hva som hadde skjedd, og jeg ville banke opp søsteren min, sa Margaret Escalona fra vitneboksen.

Likevel mener hun at en lang fengselsstraff ikke er løsningen, og sier søsteren trenger hjelp.

Aktoratet på sin side har lagt ned påstand om 45 års fengsel.

- En lang fengselsstraff vil ikke gagne noen, sier Margaret Escalona.

Den lille jentas søsken fortalte politiet at Escalona ble rasende da datteren gjorde i buksa. Hun dro jenta fra rom til rom etter beina, sparket henne gjentatte ganger i magen og slo henne med diverse gjenstander, før hun limte hendene til veggen med superlim.

Escalonas mor ble samme kveld oppringt av datteren, som gråt og var hysterisk. Da hun ankom hjemmet i Dallas-bydelen Love Field, fant hun toåringen bevisstløs ved siden av ei seng. Jenta lå to dager i koma med store indre skader og hodeskader samt beinbrudd.

Moren vitnet for datteren Moren som også har vitnet denne uken sier at datteren ikke er et monster, og at hun fortjener mulighet for prøveløslatelse.

Barnevernsmedarbeider Melanie Davis, som har vært rådgiver for Escalona siden juni, ni måneder etter at hun ble arrestert, har også vitnet i favør av den tiltalte.

Davis sier at hun tror på Escalona når hun sier at hun elsker sine fem barn, at hun har et mål på kort sikt om å finne seg en jobb, og på lang sikt å få omsorg for barna igjen.

- Hun har fortsatt behov for rådgivning, sa Davis videre i retten.

Truet med å drepe moren Aktoratet la frem lydklipp av Elizabeth Escalona som truet med å drepe moren. De sa også at hun er et tidligere gjengmedlem, som begynte å røyke marihuana i en alder av 11.

Bestemoren har i dag omsorgen for barna, inkludert den mishandlede jenta.