Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ber haglemann melde seg

En mann har truet en eldre kvinne med hagle. Væpnede politistyrker har stormet huset truslene kom fra, men huset var tomt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Store politistyrker har rykket inn i et hus i Duestien i Skien sentrum etter trusler som ble rapportert tirsdag kveld.

Mannen i 30-årene som skal ha truet med å drepe en annen person med hagle befant seg ikke i huset da bevæpnet politi stormet inn.

- Vi har hatt kontakt med han på telefon, men vet ikke hvor han befinner seg. Vi håper han melder seg, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Gunnar Ramslien.

Gjennomsøkte huset

Væpnet politi gikk til aksjon i Duestien omtrent klokken tre i natt. De stormet huset og brøt opp døren. Huset er nå gjennomsøkt, uten å finne noe som helst, men søket vil fortsette andre steder i Skien.

- Vi vet ikke hvor han oppholder seg, men han er trolig bevæpnet med hagle, melder Gunnar Ramslien.

AKSJON: Store politistyrker har rykket inn og stormet huset hvor haglemannen skal ha truet kvinnen. FOTO: Arild Enger
AKSJON: Store politistyrker har rykket inn og stormet huset hvor haglemannen skal ha truet kvinnen. FOTO: Arild Enger Vis mer