TUNGSOLGT: Prisantydningen for leiligheten i Tostrups gate 21 B kuttes fra 19 til 17,9 millioner kroner. Foto: Finn.no.
TUNGSOLGT: Prisantydningen for leiligheten i Tostrups gate 21 B kuttes fra 19 til 17,9 millioner kroner. Foto: Finn.no.Vis mer

Ber om 17,9 millioner for et oppussingsobjekt

Da har allerede prisen blitt kuttet med 1,1 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Folk er mer skeptiske til oppussingsobjekter i dagens marked. Vi har valgt å justere ned prisen. Prisvurderingen var satt i sommer, da markedet var annerledes, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren til Finansavisen.

Leiligheten i Tostrups gate 21 B på Frogner i Oslo er et townhouse over tre etasjer på til sammen 198 kvadratmeter. Ifølge Finansavisen ble leiligheten først lagt ut i markedet i høst, da med en prisantydning på 19 millioner kroner. Men budene er uteblitt og før helgen ble prisen kuttet på nytt, denne gangen til 17,9 millioner kroner.

Kvadratmeterpris på 90.400 kroner

Det tilsvarer et priskutt på seks prosent fra den opprinnelige prisantydningen. Til sammenligning er boligprisene i Oslo ned 10,5 prosent fra toppen i april til utgangen av november. Prisantydningen på 17,9 millioner tilsvarer en kvadratmeterpris på 90.400 kroner, mens sittet for Frogner bydel lå på 85.100 ved utgangen av november.

Søndag var det visning etter det siste priskuttet.

- Hvordan har responsen vært?

- Det var flere interessenter på visning og jeg vil si det var greit besøk med tanke på at det er så nærme jul. Det kan godt hende vi får et salg i boks før jul. Jeg har solgt leiligheter på julaften før, så alt kan skje. Men generelt går markedet nå inn i julemodus, sier Kalsnes til Finansavisen.

Andre økonominyheter:
Slik kunne du låse inn høye risikofrie gevinster i bitcoin
Meglersjef: Boligselgerne begynner å bli desperate