Anne-Elisabeth Hagen

Ber om telefonsamtale, bilder, video eller lyd fra Anne-Elisabeth Hagen

Mistenkte kidnappere har kommet med nytt budskap på en ny kommunikasjonsplattform. Nå ber familien og politiet om bevis på at Anne-Elisabeth Hagen er i live.

- IKKE MOTTATT LIVSBEVIS: Politiet bekrefter i dag at det har vært ny kontakt mellom motparten i forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Anne-Elisabeth Hagen har mandag vært forsvunnet i 104 dager i en av norgeshistories mest oppsiktsvekkende forsvinningssaker.

Nå bekrefter politiet at det har vært ny kontakt fra de mistenkte kidnapperne.

Denne gang har de mulige kidnapperne også meddelt et budskap til både politiet og Hagen-familiens bistandsadvokat Svein Holden. Budskapet er sendt på en ny kommunikasjonsplattform, men det er ennå ikke mottatt bevis for at Anne-Elisabeth Hagen er i live.

Ny plattform

24. januar ba familiens advokat Svein Holden om at kidnapperne skulle ta kontakt på nytt over en ny plattform, og med livsbevis, etter den forrige kontakten 16. januar i år.

- I etterkant av pressekonferansen av januar har det kommet et nytt budskap. Budskapet er rettet til familien og er sendt til både bistandsadvokat og politiet, sier politiinspektør Tommy Brøske.

Han sier at den nye plattformen er langt bedre egnet for kommunikasjon.

- I et forsøk på å unngå innblanding fra utenforstående, kan vi ikke si noe om hvilken plattform som nå er brukt, når budskapet kom, eller hva det inneholdt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer